';

Doneaza

Image module

Donează și ajută la salvarea animalelor bolnave!

De multe ori vrem să ajutăm și nu știm cum, nu avem timp, spațiu, resurse, etc. Cu toate acestea, fiecare persoană care dorește, poate să ne ajute în misiunea noastră. Poți ajuta banca de sânge Hemopet în următoarele feluri:

1. Să promovezi misiunea Hemopet printre cunoscuți, să avem cât mai mulți donatori de sânge. Vizitează secțiunea Beneficii donatori pentru a vedea ce primesc donatorii pentru actul lor de curaj.

2. Dacă ai deja un animal apt pentru donat te așteptăm cu drag să-l aduci la clinica noastra pentru a dona sânge. Un câine poate salva doua vieti dintr-o singura donare de sange.

3. Dacă nu ai nici un animal care să poată dona, ne poți ajuta cu orice sumă de bani. Îți punem la dispoziție posibilitatea de donație online, dacă nu ai timp să te deplasezi. Dacă treci pe la cabinet, poți dona bănuții pentru o cafea, pentru un pix, un magnet de frigider și alte obiecte care ar putea să-ți placă.

4. Dacă nu ai nici bani, nici timp, nici animale apte pentru donat, ne poți ajuta completând formularul 2%, cu ajutorul căruia redirecționezi 2% din impozitul pe venit pe care oricum îl plătești statului, dar poți alege să-l redirecționezi către o asociație non-profit. Iată un model de completare al formularului. Precizăm că trebuie completat integral de mână, iar datele trebuie să fie complete. Nu se completează suma, aceasta se calculează de către ANAF. Formularul se depune la administrația financiară din sectorul de care aparții, personal sau prin poștă, cu confirmare de primire.

Pentru mai multe informatii puteți descărca formularul de aici sau accesati link-ul de mai jos:

Vă rugăm să utilizați una dintre metodele afișate mai jos pentru a face o donație

Transfer bancar

IBAN: RO63RNCB0094129869880001

BANCA: BCR

NUME: Asociația Hemopet