';

Termeni si conditii

POLITICA DE SECURITATE HEMOPET

Hemopet asigură vizitatorii website-ului de următoarele măsuri de siguranță:

Website-ul Hemopet Blood Bank este construit pentru a oferi informații utile despre organizația noastră și pentru a pune vizitatorii în legătură cu medicii, resursele, serviciile și oportunitățile de angajare din cadrul Hemopet. Vizitatorul își asumă întreaga responsabilitate pentru utilizarea informațiilor de pe acest website. Hemopet nu este responsabilă sau vinovată pentru nici o pierdere suferită sau pagubă ca urmare a utilizării informațiilor de pe acest website.

Website-ul nostru nu promovează sau vinde produse de nici un fel. Sperăm ca informația oferită să încurajeze utilizatorii să utilizeze serviciile oferite de Hemopet pentru îngrijirea medicală, să se alăture eforturilor noastre fie ca angajat, voluntar sau donator.

Hemopet monitorizează numărul de vizitatori pe website-ul nostru printr-un program automat care ne înștiințează de numărul de vizitatori unici pe acest website, ziua și ora vizitelor și paginile vizualizate. Aceste informații sunt utilizate pentru a evalua eficacitatea website-ului, precum și eficacitatea campaniilor de pe acest website. Ele ne ajută să răspundem la următoarele întrebări: Oferim informații utile pe website-ul nostru? Care informație este cea mai utilă? Cum ați aflat despre website-ul nostru?

Programul de monitorizare nu ne oferă informații personale despre vizitatori. Nu putem afla numele, adresa și orice alte informații personale despre vizitatorii website-ului nostru.

Dacă dorim să strângem astfel de informații, acest lucru va fi solicitat cu ajutorul unui formular pe care utilizatorul îl va completa voluntar și ni-l va trimite. Formularul va descrie modurile în care vor fi folosite informațiile furnizate.

Informațiile despre sănătatea pacienților

Toate informațiile despre sănătate oferite pe website-ul nostru sunt menite să educe și să informeze vizitatorii despre transfuziologie, atât din perspectiva donatorului de sânge, cât și din perspectiva pacientului care are nevoie de transfuzie. Hemopet încearcă să actualizeze informațiile de pe website astfel încât să fie la curent cu noutățile medicale, însă nu-și asumă responsabilitatea pentru eventuale întârzieri sau neconcordanțe între informațiile afișate și ultimele descoperiri științifice din domeniul transfuziologiei. Vizitatorul își asumă întreaga responsabilitate pentru utilizarea informațiilor afișate pe website.Asociația Hemopet nu este responsabilă sau vinovată pentru nici o pierdere suferită sau pagubă ca urmare a utilizării informațiilor de pe acest website.

Acest website nu intenționează să aibă ca scop diagnosticarea diverselor cazuri fizice și nu este un substitut pentru consultul specializat. Prin vizitarea acestui website, sunteți de acord cu termenii și condițiile pentru informațiile medicale:

Informațiile medicale afișate pe website sunt informații cumulate din mai multe surse, printre care:

Manualele de specialitate referitoare la transfuziologie, băncile de sânge din Europa – Polonia, Marea Britanie, precum și din surse proprii – medicii veterinari fondatori ai băncii de sânge care au acumulat experiență în transfuziologie și scriu lucrări de specialitate despre acest domeniu. De asemenea, colaborarea băncii de sânge cu Colegiul Medicilor Veterinari din București și participarea la evenimentele despre noutăți în medicina veterinară.

Link-uri externe:

Link-urile către alte website-uri au ca scop promovarea acestora exclusiv ca parteneri Hemopet. Hemopet nu deține controlul asupra paginilor respective iar vizitatorii trebuie să citească și să înțeleagă termenii și condițiile referitor la politicile de securitate ale acelor website-uri.

NOTIFICARE CU PRIVIRE LA PRACTICILE DE SECURITATE

Informațiile tale. Drepturile tale. Responsabilitățile noastre

Această notificare descrie cum informațiile medicale despre animalele dumneavoastră pot fi utilizate și dezvăluite și cum puteți accesa aceste informații. Vă rugăm să citiți cu atenție.

Drepturile tale

În ceea ce privește informațiile despre sănătatea animalelor tale, ai anumite drepturi. Această secțiune explică drepturile și responsabilitățile tale ca și proprietar.

Solicită un exemplar electronic al buletinului de analize după fiecare donare. Vom elibera un buletin de analize în cel mult 5 zile de la data donării, care va conține rezultatele testelor microscopice și grupa de sânge în cazul primelor donări.

Puteți solicita să nu publicăm informații despre animalele dumneavoastră, informații legate de tratamente, plată sau alte operațiuni efectuate de Hemopet. Ne rezervăm dreptul de a vă refuza solicitarea dacă poate dăuna sănătății animalului propriu și al celor din jur.

Puteți solicita o copie a acestei notificări de securitate în format electronic sau fizic.

În cazuri de strângere de fonduri:

Puteți fi contactat de echipa Hemopet în scopuri de strângere de fonduri, însă ne puteți anunța dacă nu doriți să mai fiți contactat. Dacă primiți o solicitare de donare, vi se va explica cum puteți opta pentru a nu mai primi astfel de solicitări din partea Hemopet.

Responsabilitățile noastre

• Suntem obligați prin lege să păstrăm confidențialitatea și securitatea datelor Dvs personale.

• Vă vom anunța prompt dacă se produce vreo breșă de securitate iar datele Dvs. pot fi compromise.

Modificări ale termenilor și condițiilor din această notificare

Ne rezervăm dreptul de a modifica termenii și condițiile din această notificare, iar modificările vor fi aplicate tuturor informațiilor pe care le deținem despre Dvs. Notificarea nouă va fi publicată pe website și poate fi solicitată în format electronic sau fizic.

Data intrării în vigoare a acestei notificări: 01 Februarie 2014

Protecţia datelor personale:

În conformitate cu Legea nr. 677/2001, privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, clientul este informat că societatea noastră necesită datele personale doar în vederea expedierii materialului informațional cu privire la oferte şi promoții către clienţii săi.

Prin înregistrarea pe pe site-ul nostru clientul îşi dă acordul expres şi neechivoc că datele lor personale să fie prelucrate de către Asociația Hemopet.

Asociația Hemopet garantează respectarea drepturilor conferite de Legea nr. 677/2001, art. 12-18 privind prelucrarea datelor cu caracter personal, în calitate de persoana vizată: dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenţie asupra datelor, dreptul de opoziţie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a se adresa justiției. Aceste drepturi pot fi exercitate prin intermediul unei simple cereri scrise şi semnate ce va fi trimisă prin poștă la adresa: Asociația Hemopet, Str. Bodesti nr. 9, bl. 29A, ap. 62, sector 2, București.

TERMENI SI CONDITII

Site-ul (numit in continuare “site”) este administrat de Asociația Hemopet cu sediul social in str. Bodesti nr. 9, bl. 29A, ap. 62, sector 2, București., CIF 30730945, numit in continuare “Hemopet”.

1. Drepturi de proprietate intelectuală

Toate materialele integrate în acest site sunt proprietatea intelectuală a Hemopet sau a partenerilor săi. Aceste materiale nu pot fi copiate sau reproduse, exceptând perioada de care este nevoie să fie vizualizate on-line. Totuşi, paginile complete ale site-ului pot fi tipărite dacă sunt destinate a fi folosite în scop strict personal.

Fară a trece cu vederea aplicabilitatea generală a celor menţionate anterior, Hemopet vă poate oferi ocazional oportunitatea de a descărca imagini de background, screen saver sau alte programe utilitare, din site. Aceste materiale descărcate cad sub incidența Termenilor şi Condiţiilor de Descărcare Hemopet.

2. Corectitudinea informațiilor

Informațiile conţinute de acest site sunt cu scop informativ, sunt adresate vizitatorilor Hemopet şi nu se aplică altor jurisdicții. Hemopet nu-și asumă responsabilitatea pentru acuratețea acestora dar va face tot posibilul pentru ca datele conţinute de acest site să fie cât mai corecte şi mai actuale. De asemenea, Hemopet îşi rezervă dreptul de a modifica informațiile descrise pe acest site în orice moment, fără nici o notificare prealabilă.

4. Protecţia datelor personale

Hemopet va procesa datele furnizate de dumneavoastră cu maximă confidențialitate, în conformitate cu legile aflate în vigoare. Datele dumneavoastră vor fi folosite în scopul îmbunătățirii produselor şi serviciilor noastre astfel încât să venim în întâmpinarea nevoilor clienților noştri şi pentru a vă furniza noutăți despre produsele şi serviciile oferite de noi. Informațiile pot fi folosite doar de către Hemopet şi de către cabinetele partenere din România şi nu vor fi vândute nimănui. În funcţie de datele pe care le furnizați veți fi contactați telefonic, prin poștă sau prin e-mail.

În conformitate cu legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, aveți următoarele drepturi privind colectarea şi prelucrarea datelor personale: dreptul de intervenţie asupra datelor (art.14), dreptul de informare (art.12), de acces la date (art.13), de opoziţie (art.15), de a vă adresa justiției (art.18). Aceste drepturi pot fi exercitate în mod gratuit prin transmiterea unei cereri scrise datate şi semnate la adresa: Hemopet – București. sect.2, Str. Bodesti nr.9, bl. 29A, ap.62.

În unele cazuri, este posibil să colectam informaţii cu caracter non-personal despre dumneavoastră. Exemple de informaţii de acest tip sunt: tipul de browser folosit, sistemul de operare al calculatorului folosit şi numele domeniului website-ului de unde a fost făcută conexiunea la site-ul nostru sau ca urmare a publicității noastre.

În timpul vizionarii site-ului nostru, vom putea stoca anumite informaţii pe computerul dumneavoastră. Această informație va fi sub forma unui “Cookie” sau a unui fişier similar, care ne va fi de real folos. De exemplu, fișierele “Cookies” ne ajută să construim un website sau publicitate care să răspundă cât mai bine intereselor şi preferințelor dumneavoastră. Cu cele mai multe browsere de internet puteți şterge sau bloca fișierele “Cookies”, sau puteți primi o atenționare înaintea primirii unui astfel de fişier. Vă rugăm să consultați instrucțiunile browser-ului dumneavoastră, sau fişierul de Help pentru a afla mai multe informaţii despre aceste funcţii.

5. Legi şi Jurisdicții

Acest site a fost creat şi funcționează în concordanță cu legile în vigoare în Romania. Pentru reglarea oricăror dispute referitoare la acest site, legile şi tribunalele din Romania vor avea jurisdicţie exclusivă.

Cum folosim cookie-urile

Poți gestiona cookie-urile pe care le folosim pe acest website schimbând setările aferente browser-ului tău. Din momentul în care ți-ai setat nivelul preferat de cookie-uri, vom putea citi şi scrie doar cookie-urile care se încadrează în această setare. Orice Cookie programat înainte ca tu să schimbi setările va rămâne în calculatorul tău şi îl vei putea şterge folosind setările browser-ului tău.

Este important să știi ca noi folosim un Cookie pentru a retine preferințele tale în ceea ce priveşte cookie-urile:

Dacă ștergi toate cookie-urile, vei fi nevoit să îți actualizezi preferințele în ceea ce priveşte site-ul nostru. Dacă folosești un alt computer, un alt profil de utilizator sau un alt browser va trebui să iți setezi din nou preferințele Cookie-urile folosite pe www.hemopetbloodbank.ro sunt în concordanță cu ghidul privind categoriile de cookie-urile al Camerei internaționale de comerţ.

Acestea sunt:

– Cookie-urile Strict necesare şi

– Cookie-urile de Funcționalitate

Este de asemenea posibil să folosim în viitor:

– Cookie-urile de Performanță şi

– Cookie-urile de Targeting

Orice modificare privind cookie-urile folosite va fi prezentată în acest document.

Cookie-urile Strict necesare

Ce sunt cookie-urile “absolut necesare”? Acestea iți permit să te miști în voie pe site şi folosesc informaţii esențiale precum zonele de siguranţă, coșul de cumpărături şi plăți online. Aceste cookie-uri nu strâng informaţii despre tine, informaţii ce pot fi folosite în scopuri de marketing şi de asemenea nu rețin paginile pe care le-ai vizitat pe internet.

Cu ce scop le folosim?

Pentru a reține informaţii de genul datelor pe care le-ai introdus în formularele de comandă atunci când ai deschis şi alte pagini într-o singură sesiune cu browser-ul

Pentru a retțne produsele şi serviciile pe care le-ai comandat atunci când ai ajuns la pagina de ieşire

Pentru a ne asigura că accesezi serviciul corect de pe site-ul nostru atunci când modifici modul în care funcționează site-ul nostru

Nu vom folosi cookie-urile “strict necesare” pentru următoarele:

Să strângem informaţii ce pot fi folosite în scopuri de marketing

Să reținem preferințele tale sau numele de utilizator după ce ai părăsit site-ul nostru

Te rugam să reții:

Acceptarea acestor cookie-uri este o condiţie privind utilizarea site-ului, astfel încât dacă acestea nu sunt acceptate nu iți putem garanta securitatea sau modul în care site-ul nostru va funcționa pe parcursul vizitei tale.

Cookie-urile de Funcționalitate

Cookie-urile de “funcționalitate” sunt folosite pentru a oferi servicii sau pentru a memora setările cu scopul de a-ți îmbunătăţi vizita pe site.

Cu ce scop le folosim?

Pentru a memora setările pe care le-ai folosit, cum ar fi formatul paginii, dimensiunea textului, preferințele şi culorile

Pentru a memora dacă te-am întrebat sau nu dacă dorești să iei parte la un sondaj (astfel încât să nu te mai întrebăm pe viitor)

Pentru a realiza sesiuni live de discuţii cu scopul de a oferi suport Pentru a-ți arata când ești conectat la site

Pentru a oferi informaţii partenerilor noştri ce oferă servicii pe site-ul nostru. Informația pe care o împărțim cu partenerii noştri este folosită doar pentru a oferi acel serviciu, produs sau funcționalitate şi nu pentru alte scopuri

Nu vom folosi cookie-urile de “performanță” pentru următoarele:

Pentru a te targeta în campaniile noastre de pe alte site-uri

Unele dintre aceste cookie-uri sunt controlate pentru noi de către terțe părți – în acest caz nu vom permite acestor terțe parți să folosească aceste cookie-uri în alte scopuri decât cele enumerate mai sus.

Tu deții controlul asupra folosirii acestor cookie-urile, dar trebuie să te avertizam că dacă alegi să nu le folosești nu iți vom putea oferi anumite servicii şi suportul oferit din partea noastră se va reduce.

Este de asemenea posibil ca limitarea utilizării acestor cookie-urile să nu ne permită să reținem faptul ca ai vrut sau nu un anumit serviciu.