';

Despre noi

Despre noi

Suntem o echipa de medici veterinari si lucram impreuna pentru a oferi sanse la viata animalelor din toata tara prin punerea la dispozitie a produselor sanguine destinate acestora.

Noi stim ca viata este plina de provocari.

Iar procurarea sangelui nu ar trebuie sa constituie o provocare pentru nimeni.

In anul 2005, in urma unei modificari legislative, in Marea Britanie a fost implementat un model eficient de stocare a sangelui pentru animalele de companie.

Drept rezultat, pana in prezent, vietile a sute de mii de animale au fost salvate si starea lor de sanatate imbunatatita considerabil, datorita terapiei transfuzionale.

In fiecare zi, prin intermediul produselor si serviciilor medicale din cadrul Bancii de Sange Hemopet, furnizam, in mod responsabil, solutii pe baza de expertize si interventii medicale pentru afectiunile cronice si acute ale animalelor de companie care au nevoie de transfuzii.

Scurt istoric

Banca de Sange Hemopet a fost infiintata in anul 2011, in Bucuresti, Romania.
Strategia noastra s-a bazat pe intelegerea si implementarea resurselor stiintifice – medicale si practice –  in privinta transfuziilor sanguine, din Europa.

Ne-am dorit sa raspundem, prin actiuni altruiste, cu solutii coerente la problemele la care sunt supusi medicii veterinari din Romania, care nu au acces la o sursa controlata si verificata de sange sau cunostinte cu privire la terapia transfuzionala.

Ca medici veterinari, avem o responsabilitate si mai mare pentru

“promovarea si apararea sanatatii animalelor”.

 • Lucram in permanenta pentru a dezvolta noi resurse ale practicii transfuzionale – din domeniul veterinar.
 • Organizam conferinte si furnizam materiale actualizate de informare pentru a determina cele mai bune practici transfuzionale.
 • Testam in permanenta calitatea produselor impotriva bolilor transmisibile prin sange.
 • Practica noastra confirma, in fiecare zi, faptul ca terapia transfuzionala asigura cele mai mari sanse de viata pentru pacientii care au nevoie de sange.
 • Oferim servicii complementare care asigura sanatatea donatorilor, prin analize specializate.

A dona sange este egal cu a darui mai multe sanse la viata.

In cadrul Bancii de Sange Hemopet suntem pregatiti sa raspundem cu echipamente si personal specializat in transfuziile de sange.

Experienta noastra ca medici veterinari ofera posibilitatea clientilor nostri, stapani ai animalelor de companie, sa inteleaga ca noi:

 1. Tratam cu incredere, respect si dragoste fiecare animal-donator si fiecare animal-beneficiar;
 2. Consolidam zilnic aportul optim al cantitatii necesare de sange pentru clinicile veterinare din Romania;
 3. Oferim suport teoretic si practic medicilor veterinari din Romania;

Misiunea noastra

Principala noastra misiune este sa raspundem profesionist cu solutii la probleme deosebite.  Vrem, putem si reusim sa oferim ajutor medicilor veterinari din tara prin intermediul produselor sanguine si a resurselor de recoltare a sangelui.

Banca de Sange Hemopet ofera noi posibilitati si sanse la viata animalelor de companie.

Prin intermediul serviciilor noastre de recoltare si asistenta medicala, reusim sa recoltam si sa livram in medie 1.000 de produse sanguine anual.

Viziune

Activitatile noastre au ca obiective:

 • Informarea si dezvoltarea stiintifica si practica a terapiei transfuzionale;
 • Asigurarea celor mai inalte standarde de calitate in privinta serviciilor medicale din domeniul hemotransfuziei pentru animalele de companie.

Viziunea noastra se concentreza pe dezvoltarea celor mai performante servicii medicale din Romania. Vrem, putem si reusim sa asiguram produse sanguine intr-un timp scurt:

 • Maxim 2 ore in Bucuresti;
 • Maxim 24 de ore in orice alt oras sau localitate din Romania.

Valori

Eforturile medicilor si profesionistilor din cadrul Bancii de Sange Hemopet sunt diminuate considerabil de anumite valori. Noi stim ca respectarea lor conduce la noi sanse de viata si insanatosirea prietenilor nostri patrupezi.

Siguranta
Donatorii sunt vaccinati periodic si sunt protejati impotriva parazitilor interni si externi.
Compasiune
Serviciile de recoltare sunt oferite cu atentie si dragoste fata de donatori.
Eficienta
Produsele sanguine livrate sunt testate impotriva bolilor transmisibile prin sange.
Profesionalism
Actionam responsabil si eficient pentru ca donatorii sa nu se simta stresati in timpul actului de donare.